Ειρένα Γρηγοράτου
Ειρένα Γρηγοράτου

Ειρένα Γρηγοράτου


Be one of us, be number ONE!

Η Ειρένα Γρηγοράτου είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga (Υoga Alliance RYT500_ E-RYT200), Aerial Yoga Swings Instructor & Unnata Yoga Teacher (Michelle Dortignac – Ιδρύτρια του συστήματος), δασκάλα Pilates (EHFA European Health & Fitness Association) και εναλλακτική θεραπεύτρια: σύμβουλος Feng Shui (Feng Shui Research Center), Master Reiki & Master Angelic Reiki Healer, Σύμβουλος Αγιουβερδικής Διατροφής.

Στη Yoga βρήκε αυτό που αναζητούσε πάντα, ένα σύστημα που να συνδυάζει την άσκηση με την ψυχική γαλήνη, την υγεία και την πνευματικότητα…

Εκπαιδεύτηκε αρχικά στο σύστημα YogaWorks - ένα συνδυασμό Ashtanga, Iyengar και Vini Yoga συνέχισε της σπουδές της στην Anusara Yoga (Rusty Wells, John Friend), στη Satyananda Yoga - τη Raja Yoga και το διαλογισμό (Swami Nirvikalpa),  παρακολούθησε  σεμινάρια στην Ashstanga Yoga (Dylan Bernstein), Chakra Yoga, Nada Yoga, τεχνικές Pranayamas (Swami Nirvikalpa),Kids Yoga (Grenville Henwood), Prenatal Yoga (Sue Elkind), Prana Flow (Simon Park).

Φοίτησε στο Shiva Yoga Peeth στο Rishikesh της Ινδίας, δίπλα στον Swami Sudhir και εκπαιδεύτηκε στην Ashtanga και Hatha Yoga (500hours Yoga Alliance) αποφοιτώντας με distinction.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα γυμναστήρια και Health Clubs σαν δασκάλα Yoga – Aerial Yoga και ολιστική θεραπεύτρια, καθώς και με ιδιωτικές σχολές στο χώρο του fitness σαν εκπαιδεύτρια Aerial Yoga.
Ταξιδεύει συχνά στην Ινδία γιατί είναι  υπεύθυνη του προγράμματος Aerial Yoga στο Shiva Yoga Peeth (Rishikesh) και μέλος του διδακτικού προσωπικού στον τομέα της Yoga.

Προσωπικός της στόχος είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της, τις γνώσεις της στον τομέα της Aerial Yoga και των Aerial Acrobatics αλλά και μια ολιστική προσέγγιση στο τρόπο σκέψης και δράσης στην καθημερινή τους ζωή!  
 


Print