Εκπαιδευτικές ενότητες:

1) Εισαγωγή στο bodybuilding.

2) Ανατομία – Εργοφυσιολογία.

3) Ασκήσεις ανά μυϊκή ομάδα.

4) Σχεδιασμός προπόνησης bodybuilding.

5) Διατροφή – Συμπληρώματα.

6) Αθλητιατρική – Τραυματολογία.

7) Ειδικές παρουσιάσεις.

8) Webinar/Video (6 ώρες).

Κάνε εγγραφή τώρα και κέρδισε έκπτωση 10%!

Είδος προγράμματος: Ασύγχρονο eLearning. Επιμόρφωση εξ αποστάσεως μέσω της ειδικής εκπαιδευτική πλατφόρμας του STUDIO ONE, διαθέσιμης 24/24h όποια ώρα επιθυμείς.

 

Ελάχιστα προαπαιτούμενα παρακολούθησης: Βασική γνώση προπόνησης με βάρη. Η εξειδίκευση απευθύνεται σε προσωπικούς προπονητές, επαγγελματίες που ασχολούνται με τα βάρη/αντιστάσεις στο γυμναστήριο καθώς και σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών φυσικής αγωγής που θέλουν να εξειδικευτούν στο bodybuilding.

Σύντομη περιγραφή: Φυσικό bodybuilding για άντρες και γυναίκες με στόχο την αισθητική βελτίωση του σώματος και την αλλαγή της σωματικής σύνθεσης. Προπόνηση, συμβουλευτική διατροφή, συμπληρώματα διατροφής και τρόπος ζωής για αύξηση της άπαχης μάζας και μείωση του λιπώδους ιστού.

Σκοπός εξειδίκευσης: Σκοπός της συγκεκριμένης εξειδίκευσης είναι να αποκτήσεις την απαιτούμενη ειδική γνώση για να γυμνάζεις προσωπικά και να υποστηρίζεις συμβουλευτικά, με διάφορους τρόπους και μέσα, όπως π.χ. με διατροφική συμβουλευτική, τους αθλούμενους που ενδιαφέρονται για το ψυχαγωγικό bodybuilding. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στη σωστή γνώση και εφαρμογή του ασκησιολογίου με βάρη, στις μεθόδους και στα συστήματα προπόνησης natural bodybuilding, καθώς και στον σχεδιασμό εξατομικευμένων προπονήσεων naturalbodybuilding ανάλογα με το επίπεδο εμπειρίας και τους στόχους του κάθε αθλούμενου, άντρα ή γυναίκα. Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στο να αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την ειδική διατροφή στο bodybuilding, συμπεριλαμβανομένων και των προϊόντων/συμπληρωμάτων ειδικής αθλητικής διατροφής.

Μαθησιακά αποτελέσματα: Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εξειδίκευσης, θα είσαι σε θέση να συντάσσεις – εφαρμόζεις – ελέγχεις – ανανεώνεις – ανασχεδιάζεις το προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης αθλουμένων bodybuilders, επιτυγχάνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα -με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια- σε απόλυτα μετρήσιμο χρονικό διάστημα (S.M.A.R.T. στόχοι). Επίσης, θα μπορείς να παράσχεις στους αθλούμενους σου συμβουλευτική διατροφική υποστήριξη και υποστήριξη του τρόπου ζωής, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Το Studio One
με τα μάτια των αποφοίτων μας

Ελάχιστη απαιτούμενη διάρκεια μελέτης: 40 ώρες συνολικά.

Υλικό μελέτης: Όλο αναρτημένο στην πλατφόρμα του Studio One (κείμενα, παρουσιάσεις, video, ταξινομημένα σε 8 εκπαιδευτικές ενότητες και 40 υποενότητες).

Συνεχιζόμενη υποστήριξη: Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Studio One, έως και για 3 μήνες μετά το πέρας της κατάρτισης.

Υπεύθυνος: Σταύρος Δεδούκος.

Σταύρος Δεδούκος

01

Τι σημαίνει το χρώμα των ούρων για την υγεία μας?

Τις περισσότερες φορές, τα ούρα έχουν ανοιχτό κίτρινο χρώμα επειδή περιέχουν ουροχρώμα, μία από τις ουσίες που παράγονται όταν η αιμοσφαιρίνη υποχωρεί. Περιστασιακά όμως, τα ούρα μπορούν να έχουν διαφορετικό

>
02

Q & A (Question and Answer)

Η στήλη αυτή είναι δική σου! Ρώτησέ μας ό,τι θέλεις και ό,τι σε προβληματίζει γύρω από τη γυμναστική σου και οι επιστημονικοί μας συνεργάτες θα απαντήσουν σε όλα σου τα

>
03

Anti-aging

Οι χρυσοί κανόνες της αντιγήρανσης και μερικοί απλοί, φυσικοί τρόποι για να φαίνεσαι τουλάχιστον κατά 10 χρόνια νεότερος/-η… Ποιος είπε ότι «τα νιάτα δεν γυρίζουν πίσω»; Σήμερα γνωρίζομε ότι όλοι

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top