Health & Fitness Experts Digital Meeting Vol.3

3ο Διαδικτυακό Συνέδριο συνεχιζόμενης επιμόρφωσης Επαγγελματιών της Άσκησης

HEALTH & FITNESS EXPERTS DIGITAL MEETING VOL.3

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή επαγγελματιών της άσκησης  ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου HEALTH & FITNESS EXPERTS DIGITAL MEETING.

Το επαγγελματικό αυτό Συνέδριο διοργανώθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από το STUDIO ONE byΩmega Sports & Fitness Academy σε συνεργασία με το theCONCEPT GROUP FITNESS TERMINAL, υπό την αιγίδα του Πανευρωπαϊκού φορέα EUROPEACTIVE.

Εντελώς ψηφιακά, σε μια καινοτόμο online παραγωγή μέσα από την πλατφόρμα επικοινωνίας ZOOM, πάνω από 1.000 συμμετέχοντες παρακολούθησαν δεκαεπτά (17) κορυφαίους επιστήμονες και εμπειρογνώμονες από τους χώρους της ιατρικής, της φυσικοθεραπείας, του υψηλού αγωνιστικού αθλητισμού, της εφαρμοσμένης προπονητικής, του fitness και της διατροφολογίας.

Κατά τη διάρκεια τού διήμερου Συνεδρίου οι σημαντικοί εισηγητές μας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασαν δεκατέσσερα (14) μοναδικά θέματα υψηλής εξειδίκευσης, πρακτικά και θεωρητικά, τα ανέλυσαν διεξοδικά και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Ως κοινή συνισταμένη των εισηγήσεων, παρότρυνση όλων των εισηγητών και γενικό συμπέρασμα του 3ου Συνεδρίουκαταγράφεται η ανάγκη για συστηματική προώθηση της φυσικής/σωματικής δραστηριότητας και του υγιεινού τρόπου ζωής στον Ελληνικό πληθυσμό από καλά ενημερωμένους και επαρκώς καταρτισμένους επαγγελματίες της άσκησης, πάντα στα πλαίσια της διεπιστημονικής συνεργασίας μεταξύ επιστημόνων από διάφορες ειδικότητες του κλάδου της υγείας.

Ευχαριστούμε τους εισηγητές για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους καθώς και τους χορηγούς μας, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του Συνεδρίου αυτού και η δωρεάν διάθεσή του στους επαγγελματίες της άσκησης.

Αν δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε κάποια από τις εισηγήσεις ή θέλετε να την δείτε ξανά, μπορείτε να βρείτε όλο το 3ο Συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.studioone.gr

Ευχόμαστε σε όλους σας καλό φθινόπωρο και καλή νέα σεζόν γεμάτη Άσκηση, Υγεία, Ευτυχία.

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

  1. Άσκηση και μουσική: Η βιολογική προσέγγιση της μουσικής παρέμβασης. Αθανάσιος Δρίτσας

2. Η θεραπεία του ενεργειακού κέντρου του λαιμού Παντελής Νικολαΐδης | Ιωάννα Δρανδάκη

3.Pelvic Awareness for Strength and Balance Enzo Ventimiglia

4. Συμπληρώματα διατροφής για μυϊκή υπερτροφία Σταύρος Δεδούκος

5. Pilates Method: Σταθεροποίηση, κινητικότητα & ο ρόλος τους στην ανθρώπινη απόδοση. Βαλάντης Τοπαλίδης | Χριστίνα Καρπούζη

6. Χρήση ασκήσεων αγωνιστικής άρσης βαρών σε προπονητικά μοντέλα δύναμης σε αθλητές ρίψεων υψηλού επιπέδου. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου

7. Οι επιδράσεις της προσαρμοσμένης άσκησης Pilates σε τενοντίτιδα στο στροφικό πέταλο του ώμου. Νίκος Παρασκευόπουλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

 

1. Yoga και ορθοσωμία Κώστας Φονιάς | Αναστασία Ραντιλάκη
Προγραμματισμός και σχεδιασμός προπονητικού πλάνου σε σχέση με τον αγώνα στόχο. Χρήστος Τζέκος

2.“Mind over body” Pilates matwork. Χριστίνα Πανταζοπούλου

3. Ο ρόλος της διορθωτικής άσκησης στην λειτουργική προπόνηση. Ηλίας Κολοβός

4. Myofascial Release / Trigger Point Therapy Κατερίνα Λιανού

5. Διαχείριση προπονητικών μεταβλητών στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Κώστας Χατζηχρήστος
Διαχείριση προπονητικών μεταβλητών και στρατηγικές για την βελτιστοποίηση της απόδοσης. Rocco Venizelos

01

Fitness snacking

Πάντα –και παντού- υπάρχει μια δυνατότητα για να γυμναστείς και να προσθέσεις χρόνο σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου. Με φυσικές κινήσεις και μετακινήσεις, με “τσιμπολόγημα” άσκησης από εδώ και από

>
02

ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

Πόσα ξέρεις για το σωματικό λίπος; Μήπως ελάχιστα και πρέπει να μάθεις περισσότερα; Σου λέμε τα 12 πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις οπωσδήποτε!

>
03

Βασικές προπονητικές αρχές.

Εσύ ξέρεις τί σημαίνει η αρχή F.I.T.; Αν όχι, πρέπει να το μάθεις οπωσδήποτε… Ως σωματική άσκηση ή γυμναστική ή άθληση ή προπόνηση προσδιορίζεται οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας απαιτεί οργανωμένη,

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top