Ο δεκάλογος της επαγγελματικής επιτυχίας
  1. Αποφασίζεις τί πραγματικά θες να κάνεις στη ζωή σου και να καταρτιστείς στο επάγγελμα που σου αρέσει: Personal trainer, Group Instructor, Pilates Teacher ή Yoga Teacher.
  2. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, μελετάς προσεχτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές εκπαίδευσης. Ψάχνεις, ρωτάς, ενημερώνεσαι σφαιρικά, συγκρίνεις.
  3. Πιστεύεις στον εαυτό σου, στην αξία, στις δυνατότητες και στο ταλέντο σου, δεν κάνεις συμβιβασμούς και εκπτώσεις στην ποιότητα των σπουδών σου, παίρνεις τη σωστή απόφαση: Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One.
  4. Γράφεσαι στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One, επιλέγεις τμήμα παρακολούθησης, παίρνεις τα βιβλία σου, το αναλυτικό πρόγραμμα και τον προσωπικό σου κωδικό για την απεριόριστη πρόσβασή σου στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα.
  5. Ξεκινάς την επαγγελματική σου κατάρτιση, εκπαιδεύεσαι άρτια θεωρητικά και πρακτικά, αποκτάς εφαρμοσμένες γνώσεις αιχμής από τους κορυφαίους διδάσκοντες, βάζεις γερά θεμέλια για μια λαμπρή καριέρα στο fitness.
  6. Αποκτάς επαγγελματικές εμπειρίες ενόσω ακόμα σπουδάζεις, κάνεις τη θεωρία πράξη με βιωματικές μεθόδους, προετοιμάζεσαι πολύπλευρα και πολυδιάστατα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  7. Με το πέρας της κατάρτισής σου συμμετέχεις στη γενική εξεταστική όπου κρίνονται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και αίσθημα ευθύνης, οι γνώσεις, οι ικανότητες και οι δεξιότητές σου.
  8. Πιστοποιείσαι ότι πληροίς τις προδιαγραφές και διαθέτεις τα προσόντα που χρειάζονται για να σταθείς επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον.
  9. Λαμβάνεις την επίσημη πιστοποίησή σου από το EuropeActive και εγγράφεσαι αυτοδικαίως στο Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών της άσκησης (EuropeActive/EREPS).
  10. Είσαι πλέον 100% επαγγελματίας, έτοιμος να εργαστείς, να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να κατακτήσεις την κορυφή.

Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One: Υπογράφει την επαγγελματική σου επιτυχία.

01
02

Η Τετραετής επίδραση της άσκησης στην κόπωση και τη σωματική δραστηριότητα σε ασθενείς με καρκίνο

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση μελέτης με θέμα την επίδραση της άσκησης στην κόπωση και την σωματική δραστηριότητα σε ασθενείς με καρκίνο. Αρχικά αναφέρεται πως, στην προηγούμενη τυχαιοποιημένη μελέτη ελεγχόμενης φυσικής δραστηριότητας

>
03

DARK ROOM – STUDIO ONE – BODYTALK

Ήρθε η ώρα να ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ! Κυριακή 7 Μαρτίου στις 19.00 συνδεθείτε με την σελίδα μας στο FACEBOOK…… και παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ το μεγαλύτερο live streaming Fitness Event που έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ!! Για δύο ώρες, οι κορυφαίοι Έλληνες Fitness

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top