Ο δεκάλογος της επαγγελματικής επιτυχίας
  1. Αποφασίζεις τί πραγματικά θες να κάνεις στη ζωή σου και να καταρτιστείς στο επάγγελμα που σου αρέσει: Personal trainer, Group Instructor, Pilates Teacher ή Yoga Teacher.
  2. Δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη, μελετάς προσεχτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές εκπαίδευσης. Ψάχνεις, ρωτάς, ενημερώνεσαι σφαιρικά, συγκρίνεις.
  3. Πιστεύεις στον εαυτό σου, στην αξία, στις δυνατότητες και στο ταλέντο σου, δεν κάνεις συμβιβασμούς και εκπτώσεις στην ποιότητα των σπουδών σου, παίρνεις τη σωστή απόφαση: Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One.
  4. Γράφεσαι στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One, επιλέγεις τμήμα παρακολούθησης, παίρνεις τα βιβλία σου, το αναλυτικό πρόγραμμα και τον προσωπικό σου κωδικό για την απεριόριστη πρόσβασή σου στην ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα.
  5. Ξεκινάς την επαγγελματική σου κατάρτιση, εκπαιδεύεσαι άρτια θεωρητικά και πρακτικά, αποκτάς εφαρμοσμένες γνώσεις αιχμής από τους κορυφαίους διδάσκοντες, βάζεις γερά θεμέλια για μια λαμπρή καριέρα στο fitness.
  6. Αποκτάς επαγγελματικές εμπειρίες ενόσω ακόμα σπουδάζεις, κάνεις τη θεωρία πράξη με βιωματικές μεθόδους, προετοιμάζεσαι πολύπλευρα και πολυδιάστατα σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  7. Με το πέρας της κατάρτισής σου συμμετέχεις στη γενική εξεταστική όπου κρίνονται αντικειμενικά, με αξιοκρατία και αίσθημα ευθύνης, οι γνώσεις, οι ικανότητες και οι δεξιότητές σου.
  8. Πιστοποιείσαι ότι πληροίς τις προδιαγραφές και διαθέτεις τα προσόντα που χρειάζονται για να σταθείς επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον.
  9. Λαμβάνεις την επίσημη πιστοποίησή σου από το EuropeActive και εγγράφεσαι αυτοδικαίως στο Ευρωπαϊκό μητρώο επαγγελματιών της άσκησης (EuropeActive/EREPS).
  10. Είσαι πλέον 100% επαγγελματίας, έτοιμος να εργαστείς, να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να κατακτήσεις την κορυφή.

Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One: Υπογράφει την επαγγελματική σου επιτυχία.

01

Καρμπονάρα διαιτητική και light

Ακόμα και το πιο απλό φαγητό, όπως π.χ. ένα πιάτο μακαρόνια, μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα θερμίδων εάν δεν προσέξουμε τα επιπλέον υλικά που θα προσθέσουμε. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε

>
02

Ψυχογενής ανορεξία

Η ψυχολογική διαταραχή της παθολογικής εμμονής στην υγιεινή διατροφή Κείμενο: Σταύρος Δεδούκος. Παίρνετε πολύ σοβαρά το θέμα της υγιεινής διατροφής και εφαρμόζετε συστηματικά τους κανόνες της. Αποφεύγετε ζάχαρη, λιπαρά και

>
03

6-pack ABS

Μην κρατάτε κρυμμένους τους κοιλιακούς σας! Καθαρίστε την κοιλιά από το ανεπιθύμητο λίπος, στεγνώστε από τα περιττά υγρά, αποκαλύψτε και αναδείξτε  -επιτέλους!- το πολυπόθητο 6-pack… Κείμενο: Σταύρος Δεδούκος. Ποιός (αλλά

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top