Σκέψου. Αποφάσισε. Πράξε!

Επιθυμείς να κάνεις σπουδές στο Fitness και αναζητάς τον εκπαιδευτικό φορέα που θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις επαγγελματίας Personal trainer, Group Instructor, Pilates Teacher ή Yoga Teacher;

Αν ναι, τότε η σωστή επιλογή είναι μία: Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One.

Στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One:

  • Γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, της ψυχαγωγικής άθλησης, ομαδικής και προσωπικής, του Fitness και των ιδιωτικών γυμναστηρίων.
  • Διαθέτουμε την κορυφαία ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σε κάνουμε πραγματικό επαγγελματία, έτοιμο/-η να εργαστείς από την πρώτη στιγμή.
  • Σου παρέχουμε την επιλογή της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στην προπονητική (ΙΕΚ), η οποία οδηγεί σε κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, αλλά και την επιλογή της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΔΒΜ), με πλήρως πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα και διπλώματα αναγνωρισμένα από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς.

Σπουδάζοντας στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One:

  • Κάνεις σπουδές που “μετράνε”, δηλαδή με πραγματικό αντίκρισμα, αναγνώριση και ευρεία αποδοχή στην αγορά εργασίας.
  • Εκπαιδεύεσαι ολοκληρωμένα στην εξειδίκευση που επέλεξες, καταρτίζεσαι πλήρως σε θεωρία και πράξη.
  • Αποκτάς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις πρακτικές εμπειρίες που χρειάζεσαι για να γυμνάζεις σωστά και με ασφάλεια υγιείς αθλούμενους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, με κάθε διαθέσιμο μέσο, με ποικίλους τρόπους και σε κάθε χώρο.
  • Εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες και στα μυστικά του επαγγέλματος, μαθαίνοντας από τους κορυφαίους και πλέον έμπειρους διδάσκοντες.
  • Πιστοποιείσαι αξιοκρατικά ότι πληροίς τις προδιαγραφές και διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα για να σταθείς επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον.
  • Εγγράφεσαι στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης (eReps), γίνεσαι 100% επαγγελματίας, κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Πολύ καλά όλα αυτά για να είναι αληθινά; Για να επιβεβαιώσεις όσα σου λέμε, ρώτησε παλαιότερους αποφοίτους μας. Δεν θα χρειαστείς να ψάξεις πολύ, θα τους βρεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμναστήρια και σε όλους τους χώρους άθλησης, είναι παντού και διαπρέπουν επαγγελματικά! Κατόπιν, επικοινώνησε μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης όπου θα σου λύσουμε τυχόν απορίες, θα συζητήσουμε αναλυτικά το τί μπορούμε να κάνουμε για σένα και θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One: Ξεκινάς σπουδές από το 1 και απογειώνεσαι έως το Ω.

Παραπομπές – Χρήσιμες διευθύνσεις

https://www.studioone.gr/

https://www.europeactive.eu/

https://www.ereps.eu/

01
02

Η Τετραετής επίδραση της άσκησης στην κόπωση και τη σωματική δραστηριότητα σε ασθενείς με καρκίνο

Ακολουθεί σύντομη παρουσίαση μελέτης με θέμα την επίδραση της άσκησης στην κόπωση και την σωματική δραστηριότητα σε ασθενείς με καρκίνο. Αρχικά αναφέρεται πως, στην προηγούμενη τυχαιοποιημένη μελέτη ελεγχόμενης φυσικής δραστηριότητας

>
03

DARK ROOM – STUDIO ONE – BODYTALK

Ήρθε η ώρα να ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ! Κυριακή 7 Μαρτίου στις 19.00 συνδεθείτε με την σελίδα μας στο FACEBOOK…… και παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ το μεγαλύτερο live streaming Fitness Event που έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ!! Για δύο ώρες, οι κορυφαίοι Έλληνες Fitness

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top