Σκέψου. Αποφάσισε. Πράξε!

Επιθυμείς να κάνεις σπουδές στο Fitness και αναζητάς τον εκπαιδευτικό φορέα που θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γίνεις επαγγελματίας Personal trainer, Group Instructor, Pilates Teacher ή Yoga Teacher;

Αν ναι, τότε η σωστή επιλογή είναι μία: Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One.

Στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One:

  • Γνωρίζουμε καλά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, της ψυχαγωγικής άθλησης, ομαδικής και προσωπικής, του Fitness και των ιδιωτικών γυμναστηρίων.
  • Διαθέτουμε την κορυφαία ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών και την απαραίτητη τεχνογνωσία για να σε κάνουμε πραγματικό επαγγελματία, έτοιμο/-η να εργαστείς από την πρώτη στιγμή.
  • Σου παρέχουμε την επιλογή της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στην προπονητική (ΙΕΚ), η οποία οδηγεί σε κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, αλλά και την επιλογή της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΔΒΜ), με πλήρως πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα και διπλώματα αναγνωρισμένα από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς.

Σπουδάζοντας στο Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One:

  • Κάνεις σπουδές που “μετράνε”, δηλαδή με πραγματικό αντίκρισμα, αναγνώριση και ευρεία αποδοχή στην αγορά εργασίας.
  • Εκπαιδεύεσαι ολοκληρωμένα στην εξειδίκευση που επέλεξες, καταρτίζεσαι πλήρως σε θεωρία και πράξη.
  • Αποκτάς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις πρακτικές εμπειρίες που χρειάζεσαι για να γυμνάζεις σωστά και με ασφάλεια υγιείς αθλούμενους όλων των επιπέδων φυσικής κατάστασης, με κάθε διαθέσιμο μέσο, με ποικίλους τρόπους και σε κάθε χώρο.
  • Εμβαθύνεις στις λεπτομέρειες και στα μυστικά του επαγγέλματος, μαθαίνοντας από τους κορυφαίους και πλέον έμπειρους διδάσκοντες.
  • Πιστοποιείσαι αξιοκρατικά ότι πληροίς τις προδιαγραφές και διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα για να σταθείς επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό επαγγελματικό περιβάλλον.
  • Εγγράφεσαι στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης (eReps), γίνεσαι 100% επαγγελματίας, κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Πολύ καλά όλα αυτά για να είναι αληθινά; Για να επιβεβαιώσεις όσα σου λέμε, ρώτησε παλαιότερους αποφοίτους μας. Δεν θα χρειαστείς να ψάξεις πολύ, θα τους βρεις σε όλα τα ιδιωτικά γυμναστήρια και σε όλους τους χώρους άθλησης, είναι παντού και διαπρέπουν επαγγελματικά! Κατόπιν, επικοινώνησε μαζί μας για να κλείσουμε ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης όπου θα σου λύσουμε τυχόν απορίες, θα συζητήσουμε αναλυτικά το τί μπορούμε να κάνουμε για σένα και θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Ωμέγα Sports & Fitness Academy by Studio One: Ξεκινάς σπουδές από το 1 και απογειώνεσαι έως το Ω.

Παραπομπές – Χρήσιμες διευθύνσεις

https://www.studioone.gr/

https://www.europeactive.eu/

https://www.ereps.eu/

01

Food Games

Παίζουμε, διασκεδάζουμε, μαθαίνουμε… Κείμενο: Σταύρος Δεδούκος Το δημοφιλές και πολύ γευστικό λαχανικό που αναζητάμε είναι ταυτισμένο με τη χωριάτικη σαλάτα και τις μαγειρικές σάλτσες κόκκινου χρώματος. Το όνομα του (λέξη

>
02

Τεντώστε το λάστιχο

«… Δεν προλαβαίνετε να γυμναστείτε γιατί έχετε φόρτο εργασίας και ακατάστατα ωράρια, είστε μονίμως κουρασμένοι/-ες, έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε ή πάντα συμβαίνει κάτι και το αναβάλλετε, το γυμναστήριο κοστίζει

>
03

Stop στις ημικρανίες

Ποια συστατικά των τροφίμων, ποιες διατροφικές συνήθειες και ποιες θρεπτικές ελλείψεις μπορεί να σας προκαλούν ή να εντείνουν πονοκέφαλους, ημικρανίες και άλλες κεφαλαλγίες; Ποιος τρόπος διατροφής συμβάλλει στον περιορισμό και

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top