STUDIO ONE PERSONAL TRAINING DIPLOMA
STUDIO ONE PERSONAL TRAINING DIPLOMA
STUDIO ONE PERSONAL TRAINING DIPLOMA
Ρώτα για όλα όσα θέλεις να μάθεις, μάθε όλα όσα θέλεις να ξέρεις. Ο καλύτερος υποψήφιος σπουδαστής είναι ο καλά ενημερωμένος. Μελέτησε τις απαντήσεις μας και πάρε την απόφασή σου με σωστά κριτήρια.
1.     Γιατί να επιλέξω το δίπλωμα personal training του STUDIO ONE;
Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξεις το δίπλωμα personal training του Studio one. Μερικοί από τους βασικότερους είναι:
  • Ακολουθείς ολοκληρωμένο πρόγραμμα κατάρτισης στο personal training, διεθνώς αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το EUROPEACTIVE, άμεσα συνδεδεμένο με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.
  • Η εκπαίδευση γίνεται βήμα-βήμα, με συνεχή προσωπική καθοδήγηση από τους διδάσκοντες και συγκεκριμένη πορεία διδασκαλίας, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα.
  • Με συνδυασμένη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, αποκτάς τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που χρειάζεσαι για να κάνεις την επαγγελματική καριέρα που ονειρεύεσαι, βασισμένη σε στέρεα εκπαιδευτικά θεμέλια.
  • Οι προοπτικές εργασίας -που ήταν έτσι και αλλιώς αυξημένες- έχουν αυξηθεί σημαντικά και τείνουν να αυξηθούν περαιτέρω λόγω των ιδιαίτερων απαιτήσεων άθλησης που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.
2.     Πως γίνεται η φοίτηση και πόσο διαρκεί;
Το Studio One σού παρέχει την πιο εξελιγμένη, σύγχρονη κατάρτιση με τη μέθοδο Blended Learning, δηλαδή μεικτή εκπαίδευση με συνδυασμό δια ζώσης εκπαίδευσης και εξ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας. Με το πιστοποιημένο Blended Learning εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, καλύπτουμε με απόλυτη πληρότητα όλες τις ανάγκες σου για ολοκληρωμένη κατάρτιση και σου παρέχουμε όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας Personal Trainer – εσύ!- σε ένα και μόνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Εφαρμοσμένες θεωρητικές γνώσεις – Πρακτικές ικανότητες και δεξιότητες – Συνεχή επιμόρφωση, αναβάθμιση προσόντων και εξέλιξη.
3.     Ποιος είναι ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος;
Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος personal trainer του Studio One είναι να σου παράσχει υψηλού επιπέδου κατάρτιση και εξειδίκευση στην προσωπική προπόνηση “ένας με έναν” καθώς και σε ολιγάριθμη ομάδα 2-4 ατόμων (small group), βάση συγκεκριμένων προτύπων που καθορίζονται πανευρωπαϊκά. Μετά την κατάρτισή σου θα διαθέτεις ένα ευρύ φάσμα πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα μπορείς να χρησιμοποιείς για να σχεδιάζεις και να επιβλέπεις προγράμματα προπόνησης ασφαλή, εξατομικευμένα και πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους στόχους των ασκουμένων σου, πάντα με βάση συγκεκριμένες προδιαγραφές και τον Κώδικα Επαγγελματικής Δεοντολογίας και Πρακτικής του EUROPEACTIVE.
4.     Ποια είναι η διδασκόμενη ύλη στο δίπλωμα, τι θα μάθω;
Αντί να σου πούμε ότι διδάσκεσαι ανατομία, φυσιολογία, προπονητική, διατροφή, ψυχολογία και άλλα πολλά, θα σου αναφέρουμε περιγραφικά και συνοπτικά ότι -μεταξύ άλλων- μαθαίνεις από τι αποτελείται και πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, μαθαίνεις πώς να γυμνάζεις κάθε ασκούμενο εξατομικευμένα, με ασφάλεια, σωστά και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, με και χωρίς όργανα, μαθαίνεις πώς να πετυχαίνεις συγκεκριμένους στόχους, μαθαίνεις πώς θα διαφοροποιείς την προπόνησή σου σε περιπτώσεις τραυματισμών και ιατρικών περιορισμών, μαθαίνεις πώς θα ενισχύεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών του ασκούμενού σου με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική διατροφή, τελικά μαθαίνεις ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να είσαι 100% αξιόπιστος, 100% αποτελεσματικός, 100% επαγγελματίας personal trainer.
5.     Πως και από ποιον φορέα πιστοποιούμαι;
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ PERSONAL TRAINING ΑΠΟ ΤΟ EUROPEACTIVE, ME ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ E-REPS (European Register of Exercise Professionals). Η πιστοποίηση αναγνωρίζεται σε όλες σχεδόν τις χώρες της ευρωπαϊκής κοινότητας, στην Αγγλία, τη Ρωσία, στις Ηνωμένες πολιτείες, σε Αραβικές χώρες, στην Ινδία και αλλού.
6.     Τι θα μπορώ να κάνω μετά την αποφοίτησή μου; Ποιο θα είναι το πλαίσιο της εργασίας μου;
Ο πιστοποιημένος από το EUROPEACTIVE Personal Trainer EQF-4 (European Qualifications Framework – ΕQF, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων) και εγγεγραμμένος στο μητρώο eREPS  δύναται να:
·             Αξιολογεί (εκτιμά) τη σωματική κατάσταση του/των αθλουμένων με απλά τεστ που δεν ενέχουν σωματικούς κινδύνους.
·             Σχεδιάζει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους του/των αθλουμένων.
·             Επιβλέπει, καθοδηγεί και συμβουλεύει εξατομικευμένα έναν αθλούμενο (personal training “1 on 1”) σε ατομικές συνεδρίες προπόνησης ή/και σε ολιγομελή ομάδα αθλούμενων (2-4 άτομα, small group).
·             Διασφαλίζει την ασφαλή και αποτελεσματική εκγύμναση μέσω αποκλειστικά προσωπικής επίβλεψης.
·             Σχεδιάζει πλήρως προσαρμοσμένα προγράμματα ψυχαγωγικής άθλησης για υγιή ενήλικα άτομα.
·             Κατόπιν ιατρικής έγκρισης και σε συνεργασία με τον ειδικό (γιατρό, φυσικοθεραπευτή), μπορεί να επιβλέψει και να καθοδηγήσει συνταγογραφούμενα προγράμματα άθλησης ατόμων χαμηλού ή μετρίου κινδύνου.
7.     Ποιες είναι οι επαγγελματικές μου προοπτικές;
Με την πιστοποίησή σου από τον πανευρωπαϊκό οργανισμό EUROPEACTIVE γίνεσαι επαγγελματίας της άσκησης, διεθνοποιείς τα προσόντα σου και αποκτάς αυτομάτως το συγκριτικό πλεονέκτημα των πολλαπλών παραλλήλων δυνατοτήτων επαγγελματικής ενασχόλησης. Με απλά λόγια, οι επαγγελματικές σου επιλογές δεν περιορίζονται σε μία και μόνο συγκεκριμένη δραστηριότητα αλλά, αντίθετα, μπροστά σου ξετυλίγεται ένα πλήθος διαφορετικών εργασιακών επιλογών που μπορείς να δραστηριοποιηθείς, όπως -ενδεικτικά παραδείγματα-  personal trainer “1 on 1” (σε οποιοδήποτε χώρο, σε γυμναστήριο, κατ’ οίκον), small group trainer, outdoor trainer, online coach, ανάπτυξη fitness app, συνδυασμός personal training με τουριστικές υπηρεσίες αναψυχής ή ακόμα ως εξειδικευμένο στέλεχος εταιρειών fitness ή/και χώρων άθλησης. Μην ξεχνάς ότι εκτός από τις ήδη από καιρό υπάρχουσες ευκαιρίες απασχόλησης, η πανδημία του COVID-19 πρόσθεσε στη δεξαμενή υποψηφίων πελατών των personal trainer  μια καινούργια πολυπληθή αγορά, ενώ αύξησε γεωμετρικά τη ζήτηση για προσωπική καθοδήγηση και εναλλακτικές μορφές άσκησης εκτός γυμναστηρίου – τώρα είναι η ευκαιρία σου, τώρα είναι η μεγάλη στιγμή σου. Εκπαιδεύσου σωστά, διέπρεψε επαγγελματικά!
01

Τι σημαίνει το χρώμα των ούρων για την υγεία μας?

Τις περισσότερες φορές, τα ούρα έχουν ανοιχτό κίτρινο χρώμα επειδή περιέχουν ουροχρώμα, μία από τις ουσίες που παράγονται όταν η αιμοσφαιρίνη υποχωρεί. Περιστασιακά όμως, τα ούρα μπορούν να έχουν διαφορετικό

>
02

Q & A (Question and Answer)

Η στήλη αυτή είναι δική σου! Ρώτησέ μας ό,τι θέλεις και ό,τι σε προβληματίζει γύρω από τη γυμναστική σου και οι επιστημονικοί μας συνεργάτες θα απαντήσουν σε όλα σου τα

>
03

Anti-aging

Οι χρυσοί κανόνες της αντιγήρανσης και μερικοί απλοί, φυσικοί τρόποι για να φαίνεσαι τουλάχιστον κατά 10 χρόνια νεότερος/-η… Ποιος είπε ότι «τα νιάτα δεν γυρίζουν πίσω»; Σήμερα γνωρίζομε ότι όλοι

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top