Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STUDIO ONE BY ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER”;

 

Είναι η πιο ισχυρή συνέργεια στο χώρο του Fitness και της Αθλητικής Εκπαίδευσης.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Fitness “Studio One” και το ΙΕΚ Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης “ΩΜΕΓΑ”, μέλος των ΣΧΟΛΩΝ ΩΜΕΓΑ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έγιναν ένα, παρέχοντας τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών και μέγιστη ευελιξία επιλογών.


ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΟ “STUDIO ONE BY ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER”;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Αθλητικής Εκπαίδευσης τόσο αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) όσο και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (ΚΔΒΜ).


ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ “STUDIO ONE BY ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER” ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΦΟΡΕΑ

Το “ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER BY STUDIO ONE” είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος, αριθμός αδείας ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Τα περισσότερα διπλώματά μας στο Fitness είναι επίσης αναγνωρισμένα από έγκυρους Ευρωπαϊκούς και Αμερικάνικους φορείς. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα διπλώματα Personal Training, Group Fitness Instructor και Pilates Mat & Props είναι αναγνωρισμένα από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό EUROPEACTIVE, το δίπλωμα Pilates Mat & Equipment από το ALAN HERDMAN, London, ενώ τα διπλώματα Yoga από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο σύλλογο στον κόσμο, YOGA ALLIANCE.


ΑΠΟΚΤΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ;

Αν επιλέξεις κάποια από τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις Fitness του ΚΔΒΜ “STUDIO ONE by ΩMEGA Sports & Fitness Training Center”, με την επιτυχή ολοκλήρωση της επιμόρφωσής σου καταχωρείσαι αυτομάτως στο Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης – EREPS και αποκτάς δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος σε 24 από τις 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε πολλές άλλες χώρες ανά τον κόσμο.

Σπουδάζοντας στο ΙΕΚ του “ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER BY STUDIO ONE“, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής σου λαμβάνεις Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) και μετά την επιτυχή συμμετοχή σου στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που διενεργεί ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: https://www.eoppep.gr/index.php/el/) λαμβάνεις κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5, το οποίο σου επιτρέπει να εργαστείς νόμιμα στην Ελλάδα καθώς και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EUROPEACTIVE ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ EREPS;

Το EUROPEACTIVE ( http://www.europeactive.eu/), είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός οργανισμός που εκπροσωπεί το σύνολο του τομέα της υγείας και του Fitness στη Ευρώπη. Έχει έδρα στις Βρυξέλλες και έχει στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες στον τομέα του Fitness να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Το EREPS είναι το Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης ( http://www.ereps.eu/ ).


ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΦΟΙΤΗΣΗ;

Στις διεθνείς πιστοποιήσεις Fitness του STUDIO ONE η διάρκεια της φοίτησης εξαρτάται από την επιλογή σου – δες αναλυτικά σε κάθε δίπλωμα.

Η φοίτηση στο ΙΕΚ “ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER BY STUDIO ONE” είναι πέντε (5) συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών και σε ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης ή Μαθητείας, συνολικής διάρκειας 960 ωρών.


Η ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ; ΘΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ;

Απόλυτα! Τα αποκλειστικά εκπαιδευτικά μας εγχειρίδια παρουσιάζουν με τρόπο απτό και άμεσο το πλήρες εύρος γνώσης που απαιτείται για την ειδικότητα αλλά και την εξειδίκευση που επέλεξες, ενώ η βραβευμένη διαδικτυακή μας πλατφόρμα ( http://e-learning.studioone.gr/el/static/academy ) σου παρέχει όλες τις θεωρητικές γνώσεις που χρειάζεσαι, γενικές και ειδικές, καθώς και τη δυνατότητα συστηματικής αυτοαξιολόγησης της προόδου σου με online test. Σε πρακτικό επίπεδο η καθημερινή τριβή, οι συνεχείς παρουσιάσεις-διδασκαλίες, η ανάλυση των προπονητικών μεθόδων στην πράξη, των ασκήσεων, του σχεδιασμού προγραμμάτων προπόνησης και των παραμέτρων τους από τους διδάσκοντες, θα διευρύνουν τον ορίζοντα των εφαρμοσμένων γνώσεων σου και θα μεγιστοποιήσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητές σου.


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ “STUDIO ONE BY ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER” ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ;

Γιατί… Σχολές Ωμέγα και Studio One είμαστε πλέον μια ομάδα, η πιο έμπειρη και δυνατή στο Fitness και στην αθλητική εκπαίδευση.

Γιατί… ξέρουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο.

Γιατί… σου παρέχουμε όλες τις δυνατές εναλλακτικές επιλογές και ολοκληρωμένες σπουδές σε ό,τι επιλέξεις, με τα κορυφαία προγράμματα σπουδών.

Γιατί… έχουμε την τεχνογνωσία να σε κάνουμε πραγματικό επαγγελματία, έτοιμο να εργαστείς από την πρώτη στιγμή.

Γιατί… κατά τη διάρκεια των σπουδών σου θα γίνουμε μια παρέα, με κοινό όραμα και ένα στόχο:

FITNESS ΠΑΝΤΟΥ.


ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ “ΩMEGA SPORTS & FITNESS TRAINING CENTER BY STUDIO ONE” ;

 

Μπορείς να κλείσεις ένα προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης με τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης χωρίς καμία απολύτως υποχρέωσή σου. Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα που δίδονται στην ιστοσελίδα μας ή συμπλήρωσε και στείλε μας την κάτωθι φόρμα ενδιαφέροντος.

01

Fitness snacking

Πάντα –και παντού- υπάρχει μια δυνατότητα για να γυμναστείς και να προσθέσεις χρόνο σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου. Με φυσικές κινήσεις και μετακινήσεις, με “τσιμπολόγημα” άσκησης από εδώ και από

>
02

ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

Πόσα ξέρεις για το σωματικό λίπος; Μήπως ελάχιστα και πρέπει να μάθεις περισσότερα; Σου λέμε τα 12 πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις οπωσδήποτε!

>
03

Βασικές προπονητικές αρχές.

Εσύ ξέρεις τί σημαίνει η αρχή F.I.T.; Αν όχι, πρέπει να το μάθεις οπωσδήποτε… Ως σωματική άσκηση ή γυμναστική ή άθληση ή προπόνηση προσδιορίζεται οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας απαιτεί οργανωμένη,

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top