Ειρένα Γρηγοράτου

Η Ειρένα Γρηγοράτου από την παιδική της ηλικία ασχολήθηκε με τον χορό και τον στίβο. Το 2002 ξεκίνησε ν ασχολείται με  την αγάπη της, την φυσική αγωγή. Συνεχίζει της σπουδές της στο χώρο του Fitness & Aerobics (AF Studies, GRAFTS Hellas). Από τότε εργάζεται σε μεγάλα γυμναστήρια – Health Clubs και ως Personal Trainer.
To 2005 μπαίνει στη ζωή της η YOGA. Εκεί βρήκε αυτό που αναζητούσε πάντα, ένα σύστημα που να συνδυάζει την άσκηση με την ψυχική γαλήνη, την υγεία και την πνευματικότητα.
Εκπαιδεύτηκε αρχικά στο σύστημα YogaWorks – ένα συνδυασμό Ashtanga, Iyengar και Vini Yoga (Άννα
Ζώρζου, Malachi Melville). Συνέχισε της σπουδές της στην Anusara Yoga (Βιβή Λέτσου, Rusty Wells, John Friend), Satyananda Yoga – Raja Yoga και διαλογισμό (Swami Nirvikalpa), καθώς και σε διαρκείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια στην Ashstanga Yoga (Dylan Bernstein), Chakra Yoga, Nada Yoga, τεχνικές Pranayamas (Swami Nirvikalpa), Kids Yoga (Grenville Henwood), Prenatal Yoga (Sue Elkind), Prana Flow (Simon Park).
Τον Ιανουάριο του 2013 εκπαιδεύτηκε στην Aerial Yoga (Tanya Popovic) και την Unnata Yoga (Michelle
Dortignac – Ιδρύτρια του συστήματος). Από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2014 φοίτησε στο Shiva Yoga Peeth στο Rishikesh της Ινδίας, δίπλα στον Swami Sudhir και εκπαιδεύτηκε στην Ashtanga και Hatha Yoga (500hours Yoga Alliance) αποφοιτώντας με distinction.
To 2017 εκπαιδεύτηκε στο Βungee Fitness and Dancing από τη πρώτη σχολή στην Ελλάδα και από το 2018
διεξάγει Τeacher Trainnings στο Βungee Training.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλα γυμναστήρια και Health Clubs σαν δασκάλα Yoga – Aerial Yoga και ολιστική
θεραπεύτρια.
Σήμερα είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga και Aerial Yoga (500 ώρες Yoga Alliance), δασκάλα Pilates (mat,
props, equipment – 300 ώρες EHFA European Health & Fitness Association), Master Trainer Bungee Fitness and Dancing, σύμβουλος Feng Shui (Feng Shui Research Center), Master Reiki & Master Angelic Reiki Healer, σύμβουλος διατροφής (NHS College), personal trainer.
Επίσης είναι υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Υoga, Αerial Yoga και Aerial Pilates στο αθλητικό
κολλέγιο Studio One.
Προσωπικός της στόχος είναι να μεταλαμπαδεύσει στους μαθητές της, τις γνώσεις της στον τομέα της Υοga,
Aerial Yoga και των Aerial Acrobatics αλλά και μια ολιστική προσέγγιση στο τρόπο σκέψης και δράσης στην
καθημερινή τους ζωή!

Scroll to Top