Γίνε δάσκαλος Yoga

Μάθε πως μπορείς να εκπαιδευτείς για να γίνεις δάσκαλος yoga αλλά και ποιες δυνατότητες πιστοποιημένης εκπαίδευσης σού παρέχει το Studio One Sports & Fitness School by Ωmega Academy.

Κείμενο: Ιωάννα Δρανδάκη*

Yoga. Ένα υπέροχο ταξίδι. Ένα μονοπάτι αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης. Ένα από τα 6 φιλοσοφικά συστήματα, τις 6 όψεις -sad darsanas- της Ινδικής φιλοσοφίας που συναντάμε το 5.000 π.Χ. Μια μέθοδος που μέσα από τις τεχνικές της βοηθά να ξεπεραστούν περιορισμοί και εμπόδια και να επέλθει αρμονία και ένωση στο φυσικό, στο νοητικό και στο  πνευματικό σώμα.

Ο ασκούμενος αρχίζει να ζει συνειδητά στο παρόν, μένοντας εσωτερικά γαλήνιος  όταν έχει να διαχειριστεί την ένταση της καθημερινότητας καθώς έχει σαν στόχο την ανακάλυψη του αληθινού Εαυτού.

Εκπαιδεύσου στην Yoga

  • Το εκπαιδευτικό των 200 ωρών είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για όποιον  επιθυμεί να εμβαθύνει στην πρακτική του και να γνωρίσει αναλυτικά τις  asanas μαζί με τους  χειρισμούς διόρθωσης, την  pranayama, το διαλογισμό τη nidra yoga.

Με τη φιλοσοφία που θα διδαχθείς και μέσα από την ιστορική αναδρομή μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τη μέθοδο και μέσα από την ανατομία και την κινησιολογία θα καταλάβεις πως λειτουργεί σε τέλεια αρμονία το ανθρώπινο σώμα.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα είσαι σε θέση να προσφέρεις και να μεταδώσεις την μέθοδο με ασφάλεια.

  • Το εκπαιδευτικό των 300 ωρών είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω…. περισσότερες και πιο απαιτητικές asanas, μελέτη και εμβάθυνση στα φιλοσοφικά κείμενα, advanced pranayama, θεραπευτική γιόγκα και σχεδιασμό προγραμμάτων για ειδικούς πληθυσμούς και τρίτη ηλικία, θεματικά μαθήματα και εκμάθηση μάντρας.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα είσαι σε θέση να προσφέρεις την μέθοδο σε εξειδικευμένες κατηγορίες μαθητών και να οργανώνεις retreats και evens.

  • Το εκπαιδευτικό της παιδικής γιόγκα  απευθύνεται σε δασκάλους γιόγκα, γυμναστές, χορευτές, νηπιαγωγούς παιδοψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, δασκάλους, σε όσους ασχολούνται με παιδιά και σαφώς σε γονείς.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα μπορείς να ξεκινήσεις αυτό το όμορφο ταξίδι στην παιδική γιόγκα με συνοδοιπόρους τα παιδιά, τη φαντασία τους και πρωτίστως την όμορφη, καλή, θετική διάθεση και ενέργεια.

  • Το εκπαιδευτικό της Περιγεννητικής Yoga περιλαμβάνει Τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης στην εγκυμοσύνη, τον τοκετό, τη λοχεία, χορό και τραγούδι στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό, τεχνικές με τον/τη σύντροφο, Asanas και προσαρμογές ανά περίοδο.

Με την λήξη του εκπαιδευτικού και την επιτυχία σου στις τελικές εξετάσεις, θα μπορείς να αναλαμβάνεις έγκυες καθώς και γυναίκες που μόλις γέννησαν, με ασφάλεια και ευθύνη.

* Η Ιωάννα Δρανδάκη είναι υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος Yoga Alliance Diploma (RYS-200 και RYS-300) του Studio One Sports & Fitness School by Ωmega Academy. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό προσόντων Yoga Alliance.  

01

Fitness snacking

Πάντα –και παντού- υπάρχει μια δυνατότητα για να γυμναστείς και να προσθέσεις χρόνο σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινότητά σου. Με φυσικές κινήσεις και μετακινήσεις, με “τσιμπολόγημα” άσκησης από εδώ και από

>
02

ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

Πόσα ξέρεις για το σωματικό λίπος; Μήπως ελάχιστα και πρέπει να μάθεις περισσότερα; Σου λέμε τα 12 πιο βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις οπωσδήποτε!

>
03

Βασικές προπονητικές αρχές.

Εσύ ξέρεις τί σημαίνει η αρχή F.I.T.; Αν όχι, πρέπει να το μάθεις οπωσδήποτε… Ως σωματική άσκηση ή γυμναστική ή άθληση ή προπόνηση προσδιορίζεται οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας απαιτεί οργανωμένη,

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top