Οδηγός Καραντίνας

Μπορεί το αγαπημένο σου γυμναστήριο να έκλεισε προσωρινά λόγω COVID-19, ωστόσο το αίσθημα ευθύνης που νοιώθουμε απέναντι στην καθεμία και στον καθένα σας προσωπικά, έκανε τα πληκτρολόγια μας να πάρουν δημιουργική φωτιά. Και έτσι καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σε χρόνο ρεκόρ ένα μοναδικό e-book με τίτλο “Η γυμναστική της (δεύτερης) καραντίνας”.

Απόκτησέ το ΤΩΡΑ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και μάθε πώς μπορείς να μεταμορφώσεις τη σωματική σου εικόνα, να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου και να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Με το κλιμακωτό πρόγραμμα άθλησης που προτείνουμε και τις εύχρηστες διατροφικές συμβουλές που δίνουμε, όχι μόνο θα περάσεις πιο ευχάριστα και δημιουργικά τη δεύτερη καραντίνα αλλά, επίσης, θα βιώσεις αποτελέσματα που δεν είχες καν φανταστεί: η ενεργητικότητα, η αντοχή και η δύναμή σου θα αυξηθούν, οι μύες σου θα σχηματοποιηθούν, το σωματικό σου λίπος θα μειωθεί και θα χάσεις περιττά κιλά μόνιμα. Οι άμεσες σωματικές αλλαγές θα απογειώσουν τη ψυχολογία σου και θα σε κάνουν να δεις τη ζωή αλλιώς, πιο θετικά, πιο αισιόδοξα, με “άλλον αέρα”.

Κι έτσι όταν με το καλό, ευχόμαστε σύντομα, συναντηθούμε ξανά, στο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, θα είμαστε όλοι πιο δυνατοί, πιο υγιείς, με μεγαλύτερο ζήλο και πάθος για πραγματική γυμναστική. Αυτή τη γυμναστική που μόνο στο TCTERMINAL μπορείς να βιώσεις – ολιστικά, μοναδικά, προσωπικά, σε όλες τις διαστάσεις.

Άδραξε ΤΩΡΑ την ευκαιρία!

Συμπλήρωσε την φόρμα που σε ενδιαφέρει και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον Οδηγό Γυμναστικής της δεύτερης καραντίνας!

Συμπληρώστε τη φόρμα και αποκτήστε έκπτωση -20% στα διπλώματα

Συμπληρώστε τη φόρμα και αποκτήστε έκπτωση -20% στις συνδρομές

01

DARK ROOM – STUDIO ONE – BODYTALK

Ήρθε η ώρα να ΑΠΟΓΕΙΩΘΟΥΜΕ! Κυριακή 7 Μαρτίου στις 19.00 συνδεθείτε με την σελίδα μας στο FACEBOOK…… και παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ το μεγαλύτερο live streaming Fitness Event που έχει γίνει ΠΟΤΕ στην ΕΛΛΑΔΑ!! Για δύο ώρες, οι κορυφαίοι Έλληνες Fitness

>
02

Health & Fitness Experts Digital Meeting Vol.2

  Health & Fitness Masters Digital meeting, vol.223 & 24 Ιανουαρίου 2021. Η μεγάλη γιορτή της Υγείας, της Άσκησης, της Ευεξίας ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Περισσότεροι από 2.900 συμμετέχοντες είχαν

>
03

Health & Fitness Experts Digital Meeting

Σε πείσμα των δύσκολων εποχών που ζούμε, το Studio One οδηγός στις εξελίξεις, παρουσιάζει ένα ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΔΩΡΕΑΝ για όλους. HEALTH & FITNESS EXPERTS DIGITAL MEETING Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, από 10.30-17.30.Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

>
Studio One is
An elite team that is not afraid to dream and create the ideal circumstances in order to organize and direct. To give all their knowledge, energy and passion to those who love fitness.
Ωmega
Άστιγγος 4, Πλατεία Καραϊσκάκη, Τ.Κ 18531
Phone
+30 210 4122888
Website
www.omega.gr
Information
info@omega.gr
Scroll to Top